Programma's / Love It!

Love It!

2022 - nu

Na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen is Flip Noorman terug met een eigen avondvullende show: ‘Love it’

Inspiratie voor dit programma is onder andere het werk van de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter geweest. Hij vergelijkt de tegenwoordige tijd met een speedboot: “alles moet sneller, mooier, flitsender! Wie niet mee kan komen valt overboord, en komt terecht in ‘de sloepboten van de psychiatrie’”.

Voor Flip Noorman werd deze metafoor de kapstok voor ‘Love it’. Een programma waar mooie muzikale portretten van de afvallers fel afsteken tegen humoristisch doorgesnoven peptalks voor het ‘grootse geluk’.

En laten we eerlijk zijn: u verdient het toch? Een voorstelling met een lach en een traan, een rilling van ontroering. Een diepe stem waarin u uw zorgen even kunt vergeten. Gitaren als warme baden. Een wervelend theatraal concert dat bovendien uw huid strakker, gladder en egaler maakt. Flip Noorman bood u nog nooit zoveel comfort en is dermatologisch getest en klinisch bewezen.

‘Heb jij Love it al gezien?’ ‘Nee, hoe was het?’
‘Oh…Love it! 

Recensies

Prijzen

WINNAAR Annie M.G. Schmidtprijs (beste theaterlied van het jaar) voor het nummer ‘Ze weten wie je bent’

GENOMINEERD Poelifinario (beste kleinkunstprogramma van het jaar)